12.08.2021 г., 10:39 ч.

Учителко любимa 

  Поезия » За деца
591 1 6


 

Учителко любима,
от детската градина,
отворила за всички,
най-важната вратичка,
към знание, наука,
за бъдеща сполука.
Пося ти семе златно,
във почва благодатна
и растнахме щастливи,
умни, работливи.
Да крачим бодро, леко,
по школската пътека,
заслугата е твоя,
ти наша майко втора.
Отлитат твойте птички,
но ти не си самичка,
идва нова смяна,
бъди все тъй засмяна.
А ние ще те носим,
с обич във сърцата
и винаги ще помним,
името ти свято.

© Илонка Денчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Учителко, целувам ти ръка! »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??