9.10.2014 г., 17:24 ч.

Удари ме 

  Поезия » Друга
653 1 1

Удари ме.

За да знам, че ме обичаш.

Удари ме.

Ти си жертвата,

А аз съм нищо.

 

Удари ме.

Сякаш ми харесва.

Удари ме.

Болката за чувстване

Е лесна.

 

Понякога.

Ако заспя

Сънувам голите юмруци

С воали от целувки

Дори успявам да простя.

 

Понякога

Ако заспя

Нося твоя кръст

По старите пътеки

Право в дълбините на срама.

 

Разбираш ли

Защо останах

Дори опарена от ласките

На твоя пламък

 

Не виждаш ли

Къде попаднах

Търсейки надежда

В твоя обречен упадък

 

Удари ме.

За да бъда жива

Удари ме.

Гневът на тебе

Ти отива

 

Удари ме.

Знам, че ти харесва.

Удари ме.

Болката за правене

Е лесна.

 

© Зарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря много! Това е просто резултат от самотна нощ.
Предложения
: ??:??