5.03.2007 г., 11:46 ч.

Удавница 

  Поезия
863 0 19

Сълзите ми - нестихващ водопад.

Поглъща полудялата стихия

останали спомени, а моят свят,

на хиляди парчета се разбива.

В сърцето се пробойните множат.

Боли! О, рани нечовешки...

От рая вкусих, днес е само ад:

удавница в сълзи и... още нещо. 

.........посветено.... на ... П.Т. ...с цялата ми любов... и разкаяние...

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??