31.10.2009 г., 20:02 ч.

Удавник 

  Поезия » Любовна
380 0 1

В очите най-красиви на света.  

Винаги, когато ме погледнат, давя се в тях.

Но пояс аз не искам.

Искам да умра в тез очи прекрасни. 

И  за тях да бъда цар.

Искам винаги за теб.

Аз да бъда твоят цар.

 

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??