Oct 31, 2009, 8:02 PM

Удавник 

  Poetry » Love
382 0 1

В очите най-красиви на света.  

Винаги, когато ме погледнат, давя се в тях.

Но пояс аз не искам.

Искам да умра в тез очи прекрасни. 

И  за тях да бъда цар.

Искам винаги за теб.

Аз да бъда твоят цар.

 

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??