31 окт. 2009 г., 20:02

Удавник 

  Поэзия » Любовная
381 0 1

В очите най-красиви на света.  

Винаги, когато ме погледнат, давя се в тях.

Но пояс аз не искам.

Искам да умра в тез очи прекрасни. 

И  за тях да бъда цар.

Искам винаги за теб.

Аз да бъда твоят цар.

 

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??