22.10.2014 г., 13:32 ч.

Угаснали надежди 

  Поезия » Хумористична
508 0 0

                        Угаснали надежди


 

           Гледам какво си младо хубаво булче  чудесно!

           Чедо, а дано пък и да си честно!!!

           Това ме притеснява едничко само.

           Ех, дано, дано - ама надали, мамо!

 

                       Групов секс 

          

           При груповия секс има една опасност

           според мен.

           Да те пропуснат в навалицата

           и да не бъдеш "уважен"!!! 

               

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??