11.06.2008 г., 22:52 ч.

Ухажор 

  Поезия » Любовна
637 0 2
Очите ти (тез банални очи, толкова пъти възпяни)
са пълни със светлина и лъчите в тях са разляни,
открити и ясни, кадифено прекрасни.

Устните (сякаш нещо ново може да се каже),
като че ангел целунал ги е, да покаже
цялата си нежност, отбелязал моята безнадеждност.

Лицето, светло и красиво (нима малко са лицата в изкуството)
ненагледно е то и навява ми чувството
на спокойствие и мир, пред на красотата чаровния пир.

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??