11 jun 2008, 22:52

Ухажор 

  Poesía » De amor
645 0 2
Очите ти (тез банални очи, толкова пъти възпяни)
са пълни със светлина и лъчите в тях са разляни,
открити и ясни, кадифено прекрасни.

Устните (сякаш нещо ново може да се каже),
като че ангел целунал ги е, да покаже
цялата си нежност, отбелязал моята безнадеждност.

Лицето, светло и красиво (нима малко са лицата в изкуството)
ненагледно е то и навява ми чувството
на спокойствие и мир, пред на красотата чаровния пир.

© Серафим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??