26.11.2008 г., 9:32 ч.

Ухание 

  Поезия » Пейзажна
557 0 1

              Ухание


Полъх на цветя и дъх на рози
разнася нежен аромат
и сладък мирис на мимози
пропива в мойта самота.

Витае нежно и обгръща
и мен, и всичко тук сега,
и сякаш сепнато прегръща,
запълва всички сетива.

Ухае на цветя и нежност,
омайва и отпуска той,
стоварва се една небрежност
и ароматът става мой.

Пропива в мислите и леко
обърква мен и мойто аз.
И отлетява надалеко...
А аз оставам... в тоз захлас.

© Сиската Поповска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красив захлас, пропит с аромат на нежни цветове...
    Поздравления, Сиси, много нежно и прочувствено!!!
Предложения
: ??:??