12.03.2013 г., 22:46 ч.

Ухание на пролет 

  Поезия » Любовна
613 0 4

С ухание на идващата пролет

и напъпили зелени клонки,

с топъл полъх на вятъра южняк

слънцето  огря земята тъжна.

 

Утрото засмяно ме посрещна

с галещи, нежни слънчеви лъчи,

то даваше надежди красиви

за много обич и прекрасни дни.

 

Щъркелът вече пристигна у нас.

Къщичката да подреди грижовно,

за рожбите свои уют да приготви,

за радост на нас и нашите деца.

 

Нека ароматът на пролетни цветя

съживи живота и нашите мечти.

Пчелички работливи, мълчаливи

да напълнят питите с мед.

 

 

12.03.2013 г.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??