С ухание на идващата пролет
и напъпили зелени клонки,
с топъл полъх на вятъра южняк
слънцето огря земята тъжна.
Утрото засмяно ме посрещна
с галещи, нежни слънчеви лъчи,
то даваше надежди красиви
за много обич и прекрасни дни.
Щъркелът вече пристигна у нас.
Къщичката да подреди грижовно,
за рожбите свои уют да приготви,
за радост на нас и нашите деца.
Нека ароматът на пролетни цветя
съживи живота и нашите мечти.
Пчелички работливи, мълчаливи
да напълнят питите с мед.
12.03.2013 г.
© Елена All rights reserved.