19.09.2007 г., 11:11 ч.

Укор от упор 

  Поезия
824 0 5

Краищата – в две ръце,

но юздите не печелят

преднината пред нозе,

предпочели да не теглят

мъката на неуспелия.

И дървото корен впива.

Във плода му, неузрелия,

хората отрова вливат.

Да убият мръсен, червея,

как така ще ги подяжда?

И зелено стръвно плевят.

Я! Дървото спря да ражда...

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??