24.04.2014 г., 18:14 ч.

Улици 

  Поезия » Любовна
464 0 13



                                            УЛИЦИ

 

                             Обичам всички тихи улици,

                             по които се чува

                             как падат снежинките,

                             как се гонят котките,

                             как се пукат кестените.

                             Как идваш.

                             Те водят 

                                         

                             към сърцето ми...

 

                                           

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??