23.06.2011 г., 12:30 ч.

Улици 

  Поезия » Друга
428 0 0

Улици

Мокри улици.
Дъждът измил е следите
на влачеща се плът.
В тъмния спокоен град
на изгубени души.

Празни улици.
Изваяните силуети
пак изчезват в
тъмнината.

Всичко спи.
Ето пак следи...
Мокри улици
пазят тайните
на тишината!

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??