Jun 23, 2011, 12:30 PM

Улици 

  Poetry » Other
427 0 0

Улици

Мокри улици.
Дъждът измил е следите
на влачеща се плът.
В тъмния спокоен град
на изгубени души.

Празни улици.
Изваяните силуети
пак изчезват в
тъмнината.

Всичко спи.
Ето пак следи...
Мокри улици
пазят тайните
на тишината!

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??