Произведението не е подходящо за лица под 18 години
тя под завивките тръпне
когато
в тъмното идва
той към леглото
до нея се плъзва
и бавно я гали
докосва влудяващо нежно
тя иска да пита
дали я обича
но той със целувка
пресича дъха й
а после й казва
не бой се мъниче
ах разтвори си бедрата
те никога няма
двойка да бъдат
и никой
не трябва да знае
че с нея невзрачната
спал е
не казвай
на никого
нищо не казвай
още и още ах малката
под него разцъфва
копринено хищна
тъмна и сочна
дива различна
и в себе си
после потъва
под завивките зъзне
спомня си
плаче
© Аноним Всички права запазени