12.11.2023 г., 1:37 ч.

Умея да греша 

  Поезия » Любовна
177 0 0

Не умея да те искам,
но умея да греша,
себе си не виждам,
само приглушена светлина.
 

Не умея да говоря,
най- умея да крещя,
посред нощ да си представям,
по кожата ти как горя.

Колкото и да си далечна
и близка всеки ден,
толкова мечтана
и грешна вътре в мен.

© explose Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??