Nov 12, 2023, 1:37 AM

Умея да греша 

  Poetry » Love
178 0 0

Не умея да те искам,
но умея да греша,
себе си не виждам,
само приглушена светлина.
 

Не умея да говоря,
най- умея да крещя,
посред нощ да си представям,
по кожата ти как горя.

Колкото и да си далечна
и близка всеки ден,
толкова мечтана
и грешна вътре в мен.

© explose All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??