4.07.2007 г., 8:54 ч.

Умирам ли или съм жива? 

  Поезия
694 0 0
Умирам ли или съм жива?

Понякога мразя ги. Хората. Всички.
Винаги щом не разбирам.
Мразя, когато не дават, а искат.
Мразя, а малко умирам...

Не мога да гледам, когато успяват
над някого да се надсмиват.
Как ли се смеят и те продават,
и мъничко ли не умират?

Аз пък умирам със тяхната мъка,
с тревога, сълзичка горчива.
Умирам на залез и на разлъка...
Умирам ли или съм жива?

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??