12.04.2006 г., 18:22 ч.

Умирам с теб! 

  Поезия
842 0 1
Имам всичко на света,
но нямам теб!
Крещи наранената душа
и иска теб!
Ти си моята съдба
и моля теб,
сподели съкровената мечта,
да бъда с теб!
Отвън спира май дъжда
и тръгва с теб!
Гледам тъжно към нощта
и търся теб!
И болката и любовта
отлитат с теб!
И отронва се от моята уста-
Обичам теб!
Търкулва се една сълза
заради теб!
Остави ти във мен следа,
умирам с теб!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??