19.05.2010 г., 18:56 ч.

Умирам всеки ден 

  Поезия » Друга
857 0 0

Родил съм се на таз земя,

за да мога да умра.

Умирам всеки ден.

Умирам за хубава жена.

Умирам за хубавото вино.

Умирам за хубава кола.

За всичко хубаво умирам.

Умирам след чашка-две

на маса да играя,

е, не валс, но 4-4-2

мисля, че умея.

Умирам всеки ден,

защото

умирам да живея.

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??