17.03.2005 г., 22:26 ч.

Умираща душа 

  Поезия
864 0 2

Навсякъде е само една

безмълвна тишина,

а моята душа,

бавно отива си във самота.

А къде си ти,

къде си сега?

Зная скиташ нейде по света

и разбиваш хиляди сърца.

Караш другите да страдат,

тъй както направи и със мен.

Остави ме да гния нейде във тъма,

и да страдам за любовта,

проклинайки своятя съдба.

Сега радваш се, нали?
Радваш се на моите сълзи

и на това, че мене ме боли?

Но знай,

всичко веч за мен изгуби смисъл.

Сега моля те,

недей идва утре!

Не клякай

пред каменната плоча

тъй студена.

Веч е късно за цветя,

отиде си от тоя свят,

моята душа.

Върви,

по пътя си върви!

Уби ме някой!

И това бе ти!

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??