21.09.2007 г., 15:23 ч.

~Умиращо слънце 

  Поезия
759 0 2
~Ще се видим там, където
за последно слънцето умира.
Ръка към него ще протегна,
сълзите му да събера.

Не се плаша от сянката,
тя страховете ми прибира.
Не ме е страх от пламъка,
ако трябва - нека изгоря.

Земята под мене се разлага,
сякаш от хилядите му сълзи.
И крила разтварям в тоя миг,
за последно с теб да полетя.

Остани със мен до края,
нека по-малко да ни горчи.
Слънцето загина. И две сърца.
Готова съм... да изгоря.





© Васи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??