Май време е да се откажа...
И не за друго а за туй... Уморен съм... да!?
Много уморен. Дори не зная дали да плача
или да се засмея.
Уморен съм... че чак боли да се усмихвам.
Днес кой стихове тъжни желае да срича!
И времето негово в лъжа да обрича.
Светът ни е пълен с много тъга
А ние си драскаме за любовта
онази фалшивата, гнойно пъплива
Но лесно преглъщана и греховно лъжлива.
Уморих се лъжата да слушам и за нея
Светът си да вричам. Покоя прогонил
родът си затрил... Това ли е
светът!? Който Господ Бог е сътворил.
© Ангел Всички права запазени