16.03.2008 г., 18:57 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
712 1 1
Уморих се да се боря
с теб, с мен и със света,
уморих се до смърт да говоря,
а само в погледа ти да чета.

Уморих се да се боря,
да тичам, да мисля, да давам,
уморих се до смърт да те моля
и на колене унизена да падам.

Уморих се да се боря
и да те няма, и да ме боли
уморих се до смърт, обич моя,
върви си, друга ще те приюти...

2004

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??