Уморих се след тебе да тичам,
до лудост без страх да обичам.
Не губиш за мене ти време -
любовта ми превърна се в бреме.
Затова от днес си нареждам -
към теб с любов да не поглеждам,
да не чакам с трепет всяка ласка,
ще се скрия зад фалшива маска!
Забранявам си глава да свеждам,
с лъжите твои да не се подвеждам
и дори до смърт да те обичам,
забранявам си след теб да тичам!
© Мария Всички права запазени