7.06.2008 г., 10:52 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
700 0 2
Уморих се

Уморих се от празни мечти
в душата ми все да горчи.
Уморих се от надежди слепи,
как искам любов да ти дам с пълни шепи...

Уморих се от сънища така фалшиви,
от нощите пусти и сиви.
Уморих се след вятъра тичам,
как искам само теб да обичам...

Уморих се от сълзи в очите,
без тебе неми останаха дните.
Уморих се да търся пътеки,
как искам до мене да бъдеш навеки...

© Вероника Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??