29.09.2007 г., 13:15 ч.

Уморих се 

  Поезия
783 0 9
УМОРИХ СЕ

Уморих се да тичам след теб,
да гоня в безумство миража!
Искам просто да спра ето тук
и да плача сега на паважа!

Уморих се да тичам след теб,
да търся оазис в суха пустиня,
да гоня вятъра сякаш съм луд,
затворен в свойта килия!

Уморих се да тичам след теб,
да протягам ръце към звездите,
да опитвам да спра твоя бяг,
когато двама с нея вървите!

Уморих се да тичам след теб,
океан да изгребвам със шепи,
да гоня кораб със счупена лодка
и с нея да следвам мечтите нелепи!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??