28.01.2023 г., 18:38 ч.

Уморих се! 

  Поезия » Гражданска
258 3 3

Уморих се от разни интриги!
Уморих се от подмолия разни!
Уморих се от думи излишни!
Уморих се от гаранции празни!

Уморих се, а малко ни трябва!
Уморих се! Нека усмивки има!
Уморих се! Не искам аз брадва!
Уморих се, а слънчев лъч през зима!

Уморих се, а вие не сте ли?
Уморих се! Тук всичко все се вдига!
Уморих се, но кой ли се жали!
Уморих се, но на всички им стига!

Уморих се, навярно и вие!
Уморих се, не е виновен тук Бог!
Уморих се, кръвта ви се пие!
Уморих се! Това е жалък живот!

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??