21.02.2005 г., 1:15 ч.

Уморих се....от теб 

  Поезия
1174 0 4
Уморих се да бъда добра,
порядъчна и мила жена.
Да слушам глупости безброй,
да те гледам как се правиш на герой.
Уморих се да свеждам глава
когато имам и нямам вина.
Да ме гледаш като трофей
в твоя отдавна срутен музей...
...Млъкни!...Сега аз говоря!!!
Уморих се с теб да споря,
да мълча когато искам да говоря...
Уморих се вече да бъда твоя!

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??