Умълчаха ме, умълчах се!
Замълчах си, премълчах го!
Замлъкнах, мълча си...
Мълча по рождение,
по участ, по орисия,
по неволя, по възпитание...
Мълча за късмет,
мълча по призвание,
и по професия.
Мълча по любов!
"Мълчанието е злато!"
Измълчах всичко,
за което трябваше да си мълча.
Мълчах наистина,
но не съм мълчалива,
и толкова неща
не искам да мълча,
а да ти кажа...
Днес, 27.07.2016
© Таня Чардакова Всички права запазени