9.08.2011 г., 12:26 ч.

Уол(ИЗ)стрийт - текст за песен 

  Поезия » Хумористична
875 0 5

 Жената от живота си реши да ме изтрие -

да ù видите сеира,

за да не фалира,

по средата на финансовата криза,

взе, че ме ипотекира.

От това повдигна ми се мизата

в очите на колежките,

 погледи започнаха да инвестират.

Тутакси забравих за болежките,

както и за близко пенсиониране.

 

Припев :

Втора младост карам -

"пука ми на тромба"!

Спря да ми  пада Даун Джоунса,

тананикам си наум „Секс бомб, секс бомб”

на наборчето Томи Джоунса.

 

 

Късополи дилърки

всяка вечер проверяват котировката

и растежа златен.

Промени се вече обстановката,

иска и се на съпругата изкупуване обратно.

Сори, мила, аз съм твърдо "фючърс" -

между нас всичко е "приключилс"!

 

Припев:

Втора младост карам -

"пука ми на тромба"!

Спря да ми  пада Даун Джоунса,

тананикам си наум „Секс бомб, секс бомб”

на наборчето Томи Джоунса.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??