Жената от живота си реши да ме изтрие -
да ù видите сеира,
за да не фалира,
по средата на финансовата криза,
взе, че ме ипотекира.
От това повдигна ми се мизата
в очите на колежките,
погледи започнаха да инвестират.
Тутакси забравих за болежките,
както и за близко пенсиониране.
Припев :
Втора младост карам -
"пука ми на тромба"!
Спря да ми пада Даун Джоунса,
тананикам си наум „Секс бомб, секс бомб”
на наборчето Томи Джоунса.
Късополи дилърки
всяка вечер проверяват котировката
и растежа златен.
Промени се вече обстановката,
иска и се на съпругата изкупуване обратно.
Сори, мила, аз съм твърдо "фючърс" -
между нас всичко е "приключилс"!
Припев:
Втора младост карам -
"пука ми на тромба"!
Спря да ми пада Даун Джоунса,
тананикам си наум „Секс бомб, секс бомб”
на наборчето Томи Джоунса.
© Милко Христов All rights reserved.