20.04.2018 г., 22:30 ч.

Упражнение по сценарий 

  Поезия
239 1 1

Написах си го на бял лист

предварително обмислено. 
Ще го науча наизуст. 
Ще застана пред огледалото 
и ще му кресна:
"Махни се от мен! 
Стой далече от моите сънища! 
Искам си пак всичкото 
равновесие!"
(Тук ще размахам пръст
и евентуално ще заплаша). 
И съм готова. 
Стоя пред огледалото, 
а лицето отсреща 
ме гледа въпросително:
"Коя от двете ни
не е на себе си?"

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Написах си го на бял лист

предварително обмислено. 
Ще го науча наизуст. 
Ще застана пред огледалото 
и ще му кресна:
"Махни се от мен! 
Стой далече от моите сънища! 
Искам си пак всичкото 
равновесие! "
(Тук ще размахам пръст
и евентуално ще заплаша). 
И съм готова. 
Стоя пред огледалото, 
а лицето отсреща 
ме гледа въпросително :
" Коя от двете ни
не е на себе си? "

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??