5.12.2008 г., 15:52 ч.

Урок 

  Поезия » Любовна
408 0 1

 Урок

Живота си на тебе посветих, всичко мое ти дарих.

Но забравих, че ти нямаш сърце и не знаеш

какво е да обичаш.

Аз те обичах, както се обича веднъж в живота.

Аз страдах за теб, както когато се страда за любим човек.

Аз плаках за теб така, както се плаче за мъртвец.

Че те обичах знаеше и въпреки това ме нараняваше.

За любов не искам и да чувам, и на силна ще се преструвам.

Сълзите ще ги превърна в лед, а сърцето ще го разсека с меч - 

да не може повече да обича, да не може на никой да се врича.

Аз взех своя урок, но твоят ще бъде по-жесток.

© Мария Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??