Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Когато бях в десети клас
и учех шев и кройка,
другарката започна в час
легално да ме бройка.
Изкарваше ме всеки ден
да пиша на дъската.
Играеше на жмичка с мен
до късно в махалата.
Изпращаше ме до дома,
до ъгъла на блока.
Разказваше ми, как сама
я тряска често тока!
Дори веднъж дойде у нас
направо в мойта стая.
Целуна ме почти в анфас
и каза - да си трая.
Терорът дълго продължи,
не си намирах място.
Накрая тя се престраши,
постави ме на тясно:
Дойде с учебниците в нас
и с дълга показалка.
Показа ми с голяма страст
топяща се близалка!
Облизах я - заслужих пет
по общество и право!
Научих, как да съм естет,
да пипам вече здраво!
И днес, когато съм на сто
и няколко години,
аз помня нейното добро
и сладките и дини!
Юри
Йовев
Август
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени