Used to say:
“I like Shopen...
Love me now and again”
Валяло е! Дали,
защото капките
се сливат по стъклото,
аз виждам там сълзи,
които сякаш готвят се
да паднат и попият
в земята, която
очаква ръце,
и слънце, и дъжд...
и покълнало семе
плод да даде!
Проясни се изведнъж.
А дъгата - седем
прекрасни цвята,
изви се пъстра,
докосна гората.
И запяха птици,
затрептяха
добри и сияйни
милиони звездици.
А залезът изпрати
над бърда и скали
последни трептящи
лъчи – очици...
04.04.2002г.
© Мери Попинз Всички права запазени