13.12.2007 г., 19:44 ч.

Усещай ме 

  Поезия » Любовна
1148 0 9
За да откриеш душата ми,
търси ме, дори да ме няма,
търси ме, ще съм навсякъде.
Виждай очите ми във небето,
усещай ме с вятъра.
Tърси тъгата ми в залеза,
намирай мечтите ми в изгрева.
В полета на птиците - виж свободата ми,
а в грохота на вълните - открий борбата ми.
Виждай сълзите ми във дъжда,
търси усмивката ми в дъгата.
В огъня открий страста ми,
а във себе си - любовта ми...
Виж ме, аз съм навсякъде.
Търси ме в буря, в облаци и мъгла,
намирай ме в мръсното, сивото,
усещай ме с болката,
тъпчи ме в локвата и в калта.
Търси ме, дори да ме няма.
Търси ме, ще съм във времето,
дори всичко да свърши, да остане само празнота,
мен пак ще ме има,
ще бъда пространството и ще усещаш
как пулсира мойта топлина...

© Никита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??