13.05.2008 г., 9:34 ч.

Усещам ли 

  Поезия
581 0 1
 

Усещам как пулсира това от което най много ме е страх

Усещам как вибрира и прави всичко в мен на прах

Усещам как стичат се сълзите и огнени изгарят всичко в мен

Усещам как поглъщат всичко и няма спомени от този ден

Усещам как сърцето се бунтува и иска болката да спре

Усещам как обръща се и търси тоз който го прокле

Усещам как тялото застива и няма кой да го спаси

Усещам как безкръвно се превива и ужасно го боли

Усещам как душата се оплита във собствените си лъжи

Усещам как решила да забрави остава само да тъжи

Усещам как и краят наближава и всичко вътре в мен крещи

Усещам ли аз вече

Усещам ли кажи

© Десислава Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Усещането е това което ще ни мъчи до последния момент от нашето жалко съществуване,така че просто го приеми,Деси.Поздравления за стиха!
Предложения
: ??:??