12.02.2008 г., 20:30 ч.

Усещане 

  Поезия » Любовна
821 0 11
        Усещане


С усмивка
докосвам ръката ти...
Усмихни се...
Оставих нещо...
В очите ти...
Запази го...
Докосвам с мисъл
сърцето ти...
Нищо... Забрави го
в сърцето си...

Погледни ме...
С ангелски пръсти...

Открадни...
за мен времето...

Погледни ме...

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??