23.12.2009 г., 23:03 ч.

Усещане 

  Поезия » Бели стихове
539 0 2

Искам насред тревиста поляна да лежа,

а покрай нея река да минава.

Искам за нищо да не мисля, нито да тъжа,

а само вятъра да усещам тогава.

 

Искам да се взирам в небето

и отпусната да бъда, а то да ме поглъща.

Искам учестено да ми бие сърцето,

а покоя с ръцете си да ме прегръща.

 

Искам тревата, галейки, да ме успокоява,

а реката, ромолейки, в сън да ме унася.

Искам вятърът мислите далече да отвява,

а слънцето частици от топлината си да ми поднася.

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??