Докосване...
и нечие присъствие...
в ухание
на люляк...
нежност
върху устните ...
прошепване
тихо с ресници...
усещане
за обичане
с вкус
на зрели вишни...
признание
чисто и истинско
в дъх на жена...
ефирна
незрима
дошла във съня...
събуди се...
виж... на теб се усмихва...
и е толкова
хубава
в твоите
длани притихнала...
i will always love you (panflute)
© Магдалена Костадинова Всички права запазени