8 мар. 2009 г., 14:00

Усещане за жена... 

  Поэзия » Любовная
2454 1 52

 

 

 

 

 

                    Докосване...

                    и нечие присъствие...

                    в ухание

                    на люляк...

                    нежност

                    върху устните ...

 

                    прошепване

                    тихо с ресници...

                    усещане

                    за обичане

                    с вкус

                    на зрели вишни...

 

                    признание

                    чисто и истинско

                    в дъх на жена...

                    ефирна

                    незрима

                    дошла във съня...

 

                    събуди се...

                    виж... на теб се усмихва...

                    и е толкова

                    хубава

                    в твоите

                    длани притихнала...

 

 

                    i will always love you (panflute)

 

 

 

                    

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??