16.12.2021 г., 6:46 ч.

Усещане за жена 

  Поезия » Любовна, Еротична
1519 2 0

Още те усещам по цялото си тяло,

толкова нежна и страстна жена,

всяко докосване ми носи наслада,

всеки поглед ме изпълва със страст,

всяка целувка ме кара да жадувам още,

и не мога да утоля жаждата си,

толкова си изящна, че ми идва. да покрия всяка част от тялото ти с ласки и целувки,

усещам всяко твое желание,

усещам всяко твое удоволствие,

ти си пламенно цвете, което ме кара

да горя от страст и да желая всеки ден.

 

Ти си пламъкът в душата ми,

ти си цветът в ръцете ми…

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??