29.11.2007 г., 10:49 ч.

Усещане за мъж 

  Поезия » Еротична
1986 1 9

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Усещане за мъж

 


Парфюм.

Цигарен дим.

Събличащ поглед...

Затишие пред буря.

Страстен оглед...

Ръце даряващи...

Искра... и буен огън.

Пожар, гасен със устни! Изнемога...

Накъсан говор. Думите – излишни.

И мокри ласки, чувственост и нега...

Проникване...

Див секс!

Пулс прединфарктен.

Оргазъм – кратка смърт...

И безметежност...

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??