4.03.2011 г., 23:07 ч.

Усещане за мъж 

  Поезия » Друга
763 0 5

                                          "Усещането за жена след теб ще е различно"

                                           Димитър Никифоров (argonyk)

 

Мелодия от тропот на копита.

Сигурност. И миризма на дим.

Закрила. И усмивка във очите.

Хумор - тънък и неустоим.

 

Душа - свенливо чиста като бисер.

Сила и увереност, и страст.

Поразяващ удар -не и не - страхотен бицепс.

Нежност. Мъдрост. Преданост и власт.

 

Полетът  свободен на сокола.

Дълго чакан благодатен дъжд.

Решителност и непреклонна воля.

Моят сбъднат сън - усещане за мъж.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??