14.04.2009 г., 8:51 ч.

Усет за двама или На най-прекрасната 

  Поезия » Любовна
1337 0 24

Думи и мисли,

           проекции в синьо

                         задъхват мига.

Изгрява бъдещето

           чрез звук претворило

                           във обич духа...



Пътища, истини,

            нощно докосване,

                          усет за двама.

Аз съм в сърцето ти,

             ти си в душата ми,

                        другото е измама...

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??