Думи и мисли,
проекции в синьо
задъхват мига.
Изгрява бъдещето
чрез звук претворило
във обич духа...
Пътища, истини,
нощно докосване,
усет за двама.
Аз съм в сърцето ти,
ти си в душата ми,
другото е измама...
© Васил Георгиев All rights reserved.