14 апр. 2009 г., 08:51

Усет за двама или На най-прекрасната 

  Поэзия » Любовная
1339 0 24

Думи и мисли,

           проекции в синьо

                         задъхват мига.

Изгрява бъдещето

           чрез звук претворило

                           във обич духа...



Пътища, истини,

            нощно докосване,

                          усет за двама.

Аз съм в сърцето ти,

             ти си в душата ми,

                        другото е измама...

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??